Mijn werkwijze

Wat kan ik voor jou betekenen? Ik heb in de afgelopen maanden al heel wat mensen geholpen met “vage” klachten (zoals vermoeidheid, huidproblemen en bijvoorbeeld spijsverteringsproblemen). Ook ben ik mensen die begeleiding zochten naar een gezondere levensstijl van dienst geweest. 

Ik help dus mensen hun lichaam beter te begrijpen, want deze klachten zijn eigenlijk signaaltjes van je lichaam dat het niet helemaal lekker loopt. Samen met jou kijk ik waar je lichaam om vraagt. Ik geef jou allemaal tools, tips, advies en begeleid jou in de zoektocht naar de beste versie van jezelf! 

Ik werk met een EMB-Bloedtest, dit is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik bloed wordt afgenomen. Deze testmethode geeft een uitslag waarbij de bloedwaarden van rode en witte bloedcellen worden weergeven. Bovendien geeft de test inzicht op jouw vitaminen en mineralen waardes.

Verder wordt er nog gekeken naar eventuele parasieten, schimmels (of je darmen in balans zijn), of je hormonen in balans zijn en naar eventuele voeding die je lichaam niet goed kan verdragen.

Meten is weten!

Ik noem het altijd een APK. Je lichaam wordt goed doorgemeten en je bekijkt hoe het er op het moment van meten voorstaat. Het is daarom ook niet erg als je al supplementen slikt; zo kunnen we juist zien of deze ook goed worden opgenomen of dat je eventueel beter een andere vorm van een bepaalde vitamine kan slikken. Aan de hand van de bloedtest passen we dan de supplementen en je voedings- en leefpatroon aan.

Ik vind de EMB-bloedtest een fijn hulpmiddel om inzicht te krijgen op je gezondheid en het heeft mijzelf heel goed geholpen om mijn klachten aan te pakken en te verhelpen. Ik prik zelf ongeveer twee keer per jaar als check-up/APK.

Gezonde voeding is voeding die bijdraagt aan de goede gezondheid van je lichaam. Kortom, voeding die je voedt i.p.v. vult.