Over mij

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte.
Inmiddels ben ik 23 jaar en ik ben in december klaar met mijn ontzettende gave studie. Ik mag mijzelf dan orthomoleculair epigenetisch therapeut noemen.

Graag wil ik je iets meer vertellen over hoe mijn praktijk Charlotte Anne is ontstaan.

Op mijn 15de kreeg ik plotseling last van eczeem plekjes op mijn elleboog. Deze werden groter en groter en toen ik meer plekjes over mijn lichaam kreeg besloot ik naar de huisarts te gaan. Daar kreeg ik de diagnose psoriasis (een auto-immuunziekte), waar ik mee zou moeten leren leven. Hormoonzalfjes zouden mij helpen het onder controle te houden. Al deze zalfjes werkten niet en met de jaren bleven de plekjes komen en gaan. In de zomer werd het altijd een stuk minder door de zon en de zee. Maar ook dan ging het nooit helemaal weg. Ik voelde mij daar erg ongemakkelijk over, soms schaamde ik mezelf en probeerde ik het zoveel mogelijk te verbergen.

In 2019 was het op z’n ergst door veel stress, onregelmatig werken en een ongezond leefpatroon. Dit zorgde ervoor dat ik steeds meer onzeker werd en niet lekker in mijn vel zat. Na zelf bij een orthomoleculair therapeut geweest te zijn heb ik het roer helemaal omgegooid.

Inmiddels ben ik bezig met mijn psoriasis te helen en dat gaat zo goed dat ik graag zoveel mogelijk andere mensen hiermee wil helpen. Sinds januari 2021 heb ik mijn praktijk opgericht en zijn er al een heel wat mensen geweest die ik heb mogen begeleiden. Mensen met “vage” klachten (zoals vermoeidheid, huidproblemen, hormoonklachten en spijsverteringsproblemen) of mensen die begeleiding zochten naar een gezondere levensstijl.

Met een gezond en gevarieerd eetpatroon, voldoende nachtrust, beweging en stressreductie valt zoveel winst te behalen!

Ik hoop zoveel mogelijk mensen te inspireren om hier mee aan de slag te gaan. Omdat ik zelf heb ervaren wat het met je lichaam doet en bij klanten die ik al heb mogen begeleiden alle succesverhalen heb gezien.